Szereplők

 

Phoebe Tonkin-Cleo Sertori

Phoebe Tonkin 1989-ben Sydney-ban született.Különféle táncokban jártas:klasszikus balett-ben,hip-hop-ban és kortárs táncokban.Phoebe a Young People-nek fejezett be az ausztráliai Theatrénál (ATYP).A kurzosok ATYP-nál tartalmazták Shakespeare-t, Script Stage-nek, Clowing Around-nak és Musical Theatrénak.Phoebe privát színi osztályokon vett részt és bonyuluttá vált vált egészében,hogy az iskolai színdarabok tartalmazzák Antigone-t, White Crane-t és Venetian Twinst.Minden évben Phoebe részt vett az iskolai Shakespeare fesztiválon, ami abban tetőzik, hogy a 2005-ös államdöntőt rgy Mindsummer Nights Dream-ben ő nyerte meg.
Phoebe a legfiatalabb a sorozat szereplői közül,ahol is Cleo az első TV megjelenése.Megnyerni ezt a szerepet egy álom volt valóra váltani és bár nem ő a legerősebb úszó eredetileg Phoebe azért fáradozott keményen, hogy fejlessze az úszóképességeit,ami nagyszarűen sikerült is neki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                      Mellékszereplők:

 

Bev, Cleo anyja: Rendes és megértő a két gyermekével szemben.

Don, Cleo apja: Néha kicsit szigorú, de ő is nagyon szereti két lányát.

Kim, Cleo kishúga: Sokszor idegesíti Cleo-t, de vannak olyan részek is ahol jól kijönnek.(De ez csak a látszat)Kim Sertori(Cleo Massey):Egyszer megtudta ,hogy Rikki ,Cleo és Emma sellők ,de végül Cleo ki tudta magyarázni,hogy nem azok. Cleo idegesítő kishuga. Mindenben keresztezi Cleo-t amiben csak tudja.  Magyar hang :Talmács Márta

Lisa, Emma anyja: Kicsit félénk, sajnálja, hogy kislánya kilép az úszócsapatból.

Neil, Emma apja: Nem sokszor látjuk a sorozatban, ezért nem lehet róla sokat tudni.

Elliot, Emma kisöccse: Rendes fiú, ha Emma azt mondja neki, hogy most mennyen el, el is megy.

Byron, Emma szerelme az első szériában: Nagyon kedves Emmával, de elutasítja a lányt amikor megtudja, hogy sellő.

Miriam, a lányok ellensége: Rettentően beképzelt és egoista.Miriem (Annabelle Stephenson):A lányok ellensége.Mindenben keresztbe tesz nekik amiben csak tud.Egyszer Emma véletlenül megfagyasztotta.

Nate, Zane haverja: Háát...Olyan undok mint Zane.

Miss. Cheatem, a lányok segítője: Rendes a lányokkal, mindent elmond nekik a sellőlétről amit csak tud.Miss Chatem:Egykor ő is sellő volt a barátnőivel Julia-val és Greci-vel.Ezért nagyon vigyáz a lányokra ne hogy kitudodjon a nagy titok. Mindig emlékezteti őket ,hogy nem szabad egymás előtt titkolózniuk .Ezt azért teszi mert nem szeretné ,hogy megtörténjen úgyan az mint vele. Cleora és Rikire vigyáz a legjobban . Cleora azért mert víz közelébe dolgozik.Rikire meg azárt mert ő a legakaratosabb.

Wilfred, Emma főnöke: Kedves Emmával, jól kijönnek egymással.Wilfred (Ariu Lang Sio):Van egy kávézója.Nála dolgozik Emma. Egy időben Rikki is dolgozott nála,de kirugatta magát Emma miatt. Kedves és megértő megszokta engedni a fiataloknak ,hogy bulit tartsanak ott.

 

 

Eliot Gilbert(Trent Sullivan):Ő Emma kis öccse aki egyszer már beleszeretett Rikki-be. Emiatt nagy zűrök alakultak ki mert Eliot elszökött otthonról. 

Lewis, Cleo barátja Angus egy tejgazdaságon, Leongatha közelében nőtt fel. Angus az amatőr Leongatha Lyric Theatre színdarabjaiban lépett fel, és 12 éves korában a Something the Air-ben. Továbbá játszott a Word Best Friendsben, a The Saddle Clubban, a Fergusban, a McPhailben, a Blue Heelersben, a Comedy Incbe, és a Neighboursban. Első fő szerepét 2004-ben vették fel, de csak 2005-ben jelent meg. Nem biztos források szerint a 2002-es Kettős látás című filmben is játszott.

Zane, Rikki barátja Zane (Burgess Abernethy): Egy újgazdag fiú.Akit nagyon sokan utálnak mert azt hiszik ,hogy bunkó. Pedig nem az csak úgy csinál, hogy nem piszkálják .Régen járt Miriemmel ,de már szakított vele .  Most Rikivel jár. Tudja ,hogy mind a hárman sellők . Hobbija az első szériában az volt ,hogy megtalálja azt a "lényt" ami megmentette. Töbször meg is látta Emma uszonyát.
Magyar hang : Seszták Szabolcs

Ash, Emma barátja Ash:Eliot lovasoktatója.Emma-nak tetszik,de még magának sem meri bevallani.Rikki és Cleo szerint jól néz ki.Barna a haja és a szeme.Kedves és aranyos

forrás:http://h2o-cleo-emma-rikki.mindenkilapja.hu/

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Milyen lett az oldal?
Naon jó
Egész ügyes!
Átlagos
Még egy kis javítás és super!
Rossz!